La meg være i fred!
Bildet er tatt av Shift and Sheriff fra Pixabay

La meg være i fred!

Noen ganger er det alt som skal til. 

At du slutter å spørre deg selv hva som er i veien.

Akseptere at du ikke finner ut hva det er.

Lar deg selv være i fred rett og slett.

Du vet at det bare er tankene dine som du ikke får tak i akkurat nå, som skaper denne følelesen av skikkelig ubehag i kroppen.

Å tankene dine er ikke farlige, selv om de klarer å lage ett voldsomt ubehag inni deg i dag. Følelsen av angst, reddsel eller generelt ubehag som du ikke klarer å finne ord for hvilken følelse er. 

Tankene våre er under vår kontroll, det er vi selv som tenker de enten vi har satt de på autopilot eller er helt bevist på de, tankene er våre. 

Kanskje de tankene du tenker som skaper denne intense følelsen inni deg akkurat nå, er der på autopilot fordi hjernen din tror du trenger de for å beskytte deg selv mot noe? En fare som ikke er virkelig lengere, men som hjernen ikke forstår ikke eksisterer? Du har tenkt disse tankene ubevist så mange ganger at alt er lagt på autopilot i den primitive hjernen din. 

Den primitive hjernen vår klarer ikke å skille mellom en tenkt fare og en fare for å bli spist av en bjørn. 

Bildet er tatt av Pete Linforth fra Pixabay

Hjernen sender signaler ut i kroppen din om at den er i fare og kroppen begynner å produsere alt hjernen ber den om av signalstoffer slik at kroppen vår er klar til kamp, selv om all faren er produsert i hjernen vår, bare med å tenke. Det finnes ingen bjørn vi skal rømme fra eller slåss med. Bare tanker som skremmer hjernen til å lage intense vibrasjoner og masse hormon utskillelse i kroppen vår. 

Kanskje du sitter der å spiser for å bli kvitt følelsen, eller surfer på netflix etter neste serie slik at du slipper kjenne på dette? Ved å gjøre dette blir kanskje følelsen mindre intens, men den forsvinner ikke. Å ved å prøve å finne ut hva det er som gjør at du føler som du gjør; fordi du vi bli kvitt følelsen; gjør du motstand mot å kjenne på den og følelsen blir mer intens.

I stede for å prøve å finne ut hva som er galt med deg siden kroppen din føles så ubehagelig, tenk at du føler som du gjør på grunn av at du tenker. 

Tenk at det bare er noen uskyldige tanker som skaper denne vibrasjonen! 

Ingenting annet. 

Bildet er tatt av Free-Photos fra Pixabay

Det gjør ingenting at du ikke finner ut hva det er du tenker som produserer denne følelsen, bare la alt være som det er enn så lenge. 

Kanskje du finner tak i hva som gir deg denne følelsen en dag, eller kanskje ikke. 

La følelsen være i fred og du kan gå videre i livet uten å krangle mere med deg selv. Bare det å gi slipp på spørsmålet: “Hva er det som er galt med meg siden jeg føler denne intense forferdelige følelsen i kroppen?” gjør at ett lag av lidelsen forsvinner og ting vil kanskje lettne litt for deg. Når ubehaget gnager som verst i kroppen din, test det ut, kanskje det hjelper?

Jeg håper det!

-Eli 

Er du kvinne over 40 og har lyst til å teste ut ett vektprogram hvor hovedfokuset er på det som skjer i hodet?

Jeg har plass til 5 klienter, med oppstart i januar. Ta kontakt her hvis du tenker at dette kan være noe for deg eller om du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar