Ikke for å skryte, men jeg er helt fantastisk!
Image by Stefan Keller from Pixabay

Ikke for å skryte, men jeg er helt fantastisk!

Og det er du også! Til tross for at vi ikke er engeler! 😉

Jeg er dog ikke fantastisk fordi jeg har en haug med kvaliteter som er bra eller fordi jeg har “skapt” meg selv fantastisk.

Jeg er fantastisk, fordi det ikke er meg selv som har skapt meg!

Selve skaperverket, som er deg OG meg er fantastisk i seg selv, hvem eller hva det enn er som har skapt oss!

Er du ikke enig?

Så hvis vi begynner å si at vi er fantastisk, så er det ikke fordi vi skryter av oss selv eller rakker ned på andre, men fordi vi simpelten er det!

Å si at vi er fantastisk er å hylle skaperverket.

Dette er også noe jeg har fra min fantastiske lærer Brook Castillo. Det er så utrolig mye av det hun sier som er logisk, som tydeligvis ikke har gått inn i min bevissthet, før hun har forklart det på en måte som gir mening.

Følelsen det gir å si til meg selv at “jeg er fantastisk” er deilig, spesielt siden det føles så riktig! Mye bedre enn “jeg er bra eller god” eller for den sagt skyld “jeg er forferdelig”.

Hva pleier du å si til deg selv som du tror på, som det kanskje er på tide å bryte med?

Det er ingenting du kan gjøre for å bli mer elskelig! Det eneste som kan forandre hvor mye noen elsker deg er deres evne, besluttsomhet og kapasitet til å elske deg.” Brook Castillo

Hva med å bare avgjøre en gang for alle at du er fantastisk og begynne å si det til deg selv? Det er jo det du er og alltid har vært uansett!

-Eli

PS: Har du lyst til å høre mer av det Brook formidler anbefaler jeg deg å lytte til podcasten “The life Coach School”. Her er for eksempel en episode om kjærlighet Ep#164: Love 2.0 eller hennes siste Ep #269: Self Image

Legg igjen en kommentar