Hvorfor tar jeg cellRESET på nytt?

Hvorfor tar jeg cellRESET på nytt?

Høst stemning i Hammerfest

 

Da har høsten begynt å vi har mørke kvelder igjen her oppe i nord. Det er en fantastisk vakker tid, spesielt med vindstille dager, blikk stille hav, gode lukter og blåbær munner. 🙂 

Når det gjelder helsen og kosten så hva kan jeg si?

Etter en sommer med mange spreng røde dager og ikke så mange hvite oppryddingsdager eller skal jeg si overvekt med røde dager, så begynte kiloene å krype på og helsen å gå tilbake til der jeg var før nyttår i fjord.

Jeg synes ikke jeg har fått mindre energi til tross for dårlig livsstil over lenger tid, ikke den energi løse kroppen som jeg hadde før i hvert fall.

Men jeg har begynt å stivne i kroppen når jeg har sittet for lenge på stolen eller sitter i en spesiell stilling. Når jeg da reiser på meg så går jeg krøket som en gammel dame og kroppen kjennes gammel ut også. Det går over etter noen få skritt da, men hvorfor ha det slikt når man ikke trenger det? Jeg er kanskje gammel, men jeg trenger jo ikke ha en slik kropp likevel! 😉 Jeg vil være sprek som en 20 åring! :p

I tillegg har jeg fått mer verk i fingerleddene igjen. Har ikke vært helt fri for verk i de, men de har blitt verre i sommer for å si det sånn.

Dovner mer vekk i armene også og vekten har økt med 5 kg!! Iiiik! Det har igjen ført til at klærne jeg plutselig kom inn i, ikke passer lenger og jeg har kastet de gamle slitte som jeg kunne ha passet… 🙁 eller burde jeg kanskje smile av det? Hadde sånn ingen vei tilbake øyeblikk å nå betaler jeg prisen. 😀 

Jeg har med andre ord valgt kortsiktig glede og tatt meg ferie fra kost og helse og nå betaler jeg prisen.

Kvinne med stokk

Da er det bare en ting å gjøre – kjøpe nye klær og stokk! 😀 Hahaha, ja det er det jeg kunne ha gjort hvis jeg ikke ønsket meg noe bedre. 🙂

Heldigvis så vet jeg om cellRESET kuren og hvor godt den har hjulpet kroppen min tidligere til å bli mye bedre enn den var, så derfor har jeg har begynt på den igjen.

I tillegg er det jul om kun 4 måneder og da har jeg lyst til å være rustet før utskeielsene begynner. Ja for jeg tenker at jeg kommer til å ha noen blod røde dager da også, hvis jeg ikke da har ombestemt meg når den tid kommer, man har jo lov å være optimist sant! 😀 

Det er akkurat som da du skulle lære deg å kjøre bil og du var usikker på om veien var bred nok til å begynne med, så sjanglet du kanskje litt og var litt kjapp på bremsen eller for hard på gassen, men til slutt så begynte du å gjøre alt på automatikken. Det er det jeg tenker med cellRESET også, dess mer jeg bruker verktøyene jeg har lært, dess mer går det på automatikken til slutt og det er lov å feile og justere, feile og justere hele tiden i livet. (har lest det i en eller annen bok at de som skulle til månen var 98% ute av kurs på veien dit – wow! Men fordi raketten hele tiden justerer seg inn mot målet, litt mot venstre så litt mot høyre så litt venstre igjen osv,  så nådde den månen likevel til slutt.) 

Det er av feilene vi lærer, eller som i dette tilfellet så lærer jeg av at jeg ikke bruker verktøyene jeg har fått. Da er det på tide å justere. 

Uansett, så er jeg nå i gang igjen med å ta gode valg som gjør meg godt så er det bare å justere underveis.

Før jeg fikk lagt denne ut så var plutselig første uke snart ferdig….er ikke noen super blogger akkurat. 😀 

I løpet av disse første dagene så har jeg mistet 3 kg som jeg regner med er nesten bare vann. Det spiller jo ingen rolle da, for kilo er kilo og minus 3 kg vises og kjennes virkelig på kroppen, selv om det bare er vann. (kanskje jeg ikke trenger å invistere i nye klær likevel? 😀 ) Når man spiser mat som gjør at kroppen bruker karbohydrater som energi, så holder cellene i kroppen din på mye mer vann, enn når du begynner å spise mat som gjør at du bruker fett som drivstoff. Det er derfor de fleste i løpet av den første uken av dietten går ned mest i vekt. Kroppen holder på å “lære” seg å forbrenne fett og det kan ta opp til 6 uker før forbrenningen er optimal. 

Rennende vann

I tillegg er jeg ikke like stiv i kroppen som da jeg startet for snart en uke siden.  Så jeg har selv konkludert med at jeg har stivnet av i kroppen på grunn av at den har hatt for mye vann i cellene.

Veldig gode resultater for meg kun på en uke med andre ord, så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. 

Håper du tørr å feile du også og hopper i det du eventuelt frykter at du ikke skal klare, for det kommer til å gå lettere enn du tror. Og det gjør ikke noe om du feiler igjen og igjen og igjen, for det vil si at du lærer underveis. Viktigste er at du reiser deg igjen og tørr å tro at du kan bli bedre med øvelse, litt bedre enn forrige gang så er du snart i mål, sant?  

 

 

Klæm fra mæ 🙂 

Legg igjen en kommentar