Hvis du vil ha mer setter du ikke pris på det du har
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Hvis du vil ha mer setter du ikke pris på det du har

Setter du deg ikke mål fordi du har jo alt og ønsker deg ikke mere?

Du vil ikke være grådig.

Eller fordi du er redd for å mislykkes? 

Når er nok nok?

Nå!

Jeg har nok i dette øyeblikket. 

Jeg trenger ikke mer for å leve et godt liv. Jeg har masse vann, mat, klær, jeg er frisk, vi har ingen krig i landet, et varmt hjem, en god familie, jeg har min datter og en jobb å gå til. 

Å ønske seg noe mer er bare utmattende og vi blir jo ikke lykkeligere av å ha mer. 

Så jeg kan slå meg til ro med det. 

Men jeg har likevel lyst til å drømme. 

Er det grådig å ha lyst til å oppnå noe man drømmer om, når man har alt? 

Hva skal vi egentlig med mere?

Drømmene får deg til å strekke deg, utfordre deg og utvikle deg som menneske. 

Hvem kan jeg bli hvis jeg tørr å gjøre det som skal til for å oppnå noe jeg drømmer om? Drømmene gjør meg kreativ og mer energisk. Jeg føler at det åpner meg opp for vekst fordi jeg må tenke på nye måter og det gir energi. Spenning, fordi jeg må kanskje gjøre ting jeg er redd for å gjøre eller som jeg aldri har gjort før. 

Det er mer gøy å gjøre noe selv, enn å bare se andre gjøre ting på tv eller film.

Å strekke deg etter noe mer, vil vise deg alle utfordringene du må overkomme for å oppnå det du drømmer om, og du vil avdekke og få øye på mer av den fullkomne deg, som du allerede er.

Hvem er du, hvis du setter deg ett nyttårsforsett og drømmen gir deg utfordringer som du må overkomme? Hvem er det du kan få øye på; som er en del av deg; hvis du går for drømmen din? 

Kan det være at du er helten i ditt eget liv?

Gå for noe du har lyst til å oppnå, å se om du får øye på en side av deg selv, du ikke visste at du hadde.

Ikke fordi du trenger mere for å være fullkommen som menneske, men for at du kan få oppleve mer morro enn du allerede gjør, mer glede, mer kjærlighet, mer spenning og du kan oppdage sider av deg selv du ikke viste at du hadde.

Blir du med å sette deg mål og gjøre det du kan for å nå de i 2020?

Husk, det er ikke målet i seg selv som er viktig, men alt du kommer til å gjøre for å nå det, veien dit. Det er til og med ikke viktg om du når målet ditt en gang, jeg nådde ingen av mine i året som gikk.

Men har du prøvd ut masse på veien, har du også lært masse om deg selv når året er gått. Forhåpentligvis har du hatt mer morro og spenning, enn du ville hatt hvis du går for det behagelige livet i sofaen når vi når slutten av 2020.

Har jeg fristet deg til å sette deg noen nyttårsforsett eller å gå for noe du drømmer om?

-Eli 

Legg igjen en kommentar