Hvilket Filter Bruker Du?
Photo by Anna Shvets from Pexels

Hvilket Filter Bruker Du?

Du kan ikke skape en identitet med styrke, hvis du ser deg selv gjennom et filter av svakheter. 

Ser du deg selv som en som ikke har kontroll rundt mat? 

Hvis du ser deg selv gjennom et filter hvor du ikke har kontroll rundt mat, hvordan skal du noensinne skape deg en identitet hvor du har kontroll?

Å ikke ha kontroll rundt mat er blitt en del av din identiet. Du tror fullt og fast på at du ikke har kontroll, det er blitt en del av din personlighet. 

Ble du født med dette personlighetstrekket? 

Har du lyst på å få en identiet med styrke istede for å være ute av kontroll?

Start med å gjøre forandringer i sinnet som igjen gjør at du handler på en ny måte. Dette er hva jeg hjelper mine klienter med og er du en som ikke vet hvordan du skal gjøre det på egenhånd, ta gjerne kontakt med meg for en gratis coaching time via messenger her

Hvordan gjør vi forandringer med noe som er så integrert i oss at de er blitt til noe vi tror er en del av vår personlighet? Jeg har ikke noe rydde gen, jeg har ikke noen organisatoriske evner,  jeg er ikke noe god på mattematikk det ligger ikke i mine gener eller jeg mister ofte kontroll rundt mat uten at jeg kan gjøre noe med det. 

Vi følger bare ordrer fra hjernen

Vi tror så sterkt på dette at vi tror det er fakta.

Vi tror det er sannheten og lever ut ifra at det er sant. Vi hanker inn bevis hver eneste dag for at det er sant og grunnen til det er fordi du bare følger ordrene til hjernen din. Den blir matet med hva den skal fokusere på og den følger bare ordre og gir deg bevisene du trenger for å tro på det du tror på.

For å bryte mønstret må du bli bevist på tankene dine. Deretter er det viktig at du forstår at dette ikke er fakta men noe du har tenkt så mange ganger at det føles som at det er det. Når du forstår at det ikke er fakta er du klar for å begynne å mate sinnet ditt med tanker som tjener deg og målet ditt, som etterhvert vil føles like sanne ut som den sannheten du tenker i dag. 

Med andre ord, det du tenker nå som ikke tjener deg og en ny tanke som tjener deg, vil oppleves like sanne når du har tenkt de mange ganger nok. 

Spørsmålet blir, hvilken sannhet velger du å ha?

-Eli

Legg igjen en kommentar