En Ny Start – Hver Dag Hele Året 2020
Image by Samad Khakpour from Pixabay

En Ny Start – Hver Dag Hele Året 2020

Når vi går inn i ett nytt år så er det litt som om vi får muligheten til å starte på nytt, selv om det egentlig ikke er noenting som er forandret, annet enn hvordan vi tenker. Dagen er jo akkurat lik som dagen var i går da det var 2019, så hva er forskjellen? 

I og med at det er hvordan vi tenker kan vi egentlig føle at vi begynner på nytt hver eneste dag hele året rundt hvis vi skulle ønske det. Er ikke det en appelerende tanke? 

Omvendt psykologi

Photo by Dominika Roseclay from Pexels

Har du satt deg mål for hva du har lyst skal skje i året som kommer? Har du drømmer og visjoner for hva du vil at 2020 skal bli for deg?

Jeg gjorde en øvelse hvor jeg skulle se for meg at jeg kom til 2021 hvor det verste året jeg kunne tenke meg var det jeg så tilbake på. Jeg sitter nyttårsaften 2021 og jeg er den mest ulykkelige jeg noensinne har vært. Hvordan tilbringte jeg året som gikk for å ende opp her? 

Med å gjøre denne øvelsen vil du avdekke hvilke verdier du har, hva du streber med og hva du trenger for å handle, du vil se ting som kanskje ikke ville ha kommet frem hvis du bare spør deg selv hva du kan gjøre for å få det beste året noensinne. Med å bruke denne omvende psykologien kan du lære hvordan du kan skape et år med intensjon og mening. 

Hvis hver dag kan være som 1 januar, full av løfter, håp og du har evnen til å starte hver dag uten frykt og tvil, hvor er du da om ett år fra nå? 

Husk at mennesker som setter seg mål og oppnår de, er de som ikke gir opp. De fortsetter å prøve, de trenger ikke 1 januar, fordi hver dag er en mulighet for en ny start. 

Om ikke du har noe nyttårsforsett i år, kan jeg tilby deg at du øver deg på dette sammen med meg i år? 

Når vi åpner øynene kan vi øve oss på å tenke at i dag er en ny mulighet for en ny start.

Photo by Matheus Bertelli from Pexels

Med det ønsker jeg deg ett RIKTIG GODT NYTT ÅR 2020! 🙂

-Eli

Legg igjen en kommentar