En Merkelig og Kanskje Litt Flau Søvn Hjelp Metode Som Kan Virke!
Bildet er tatt av nomura8080 fra Pixabay

En Merkelig og Kanskje Litt Flau Søvn Hjelp Metode Som Kan Virke!

Sliter du med å få sove på kvelden er kanskje ASMR noe for deg? Jeg hadde aldri hørt om dette før, men det er merkelig hvor søvndyssende og behagelig denne metoden er.

Fenomenet kalles ASMR forkortelse for Autonomous Sensory Meridian Response og er en følelse som beskrives som en lett deilig iling som brer seg fra hodet og nedover ryggraden. «En behagelig kriblende følelse i hodet, på skalpen, ryggen eller i perifere områder av kroppen, i respons til visuelt, auditorisk, lukt og/eller kognitive stimuli». Nesten som når du tar en hodemassasje pinne og brer nedover hodet ditt.

Slik som denne:

Hodemassasje pinne

Det er ikke alle som får denne reaksjonen og vi mennesker reagerer forskjellig på forskjellige former for ASMR.

Noe av det jeg har sett har minnet meg litt om da jeg var barn og måten vi lekte på den gangen. Hviskingen er skikkelig søvn dyssende i tillegg til de forskjellige lydene som blir laget. Jeg finner det fasinerende og litt rart. Samtidig er det veldig avslappende og søvndyssende til og med litt morsomt. De som lager disse videoene tar ikke seg selv så høytidelig og lever seg skikkelig inn i rollespill, ofte med DEG i hovedrollen. Har du lyst på ansiktsbehandling via nettet er dette absolutt en løsning. Du betaler kun for nett og pc, selve behandlingen er gratis og litt flaut å si det men det var veldig behagelig! 😀 Jeg fikk veldig lyst til å ta en ordentlig behandling etterpå men da er det jo ikke så billig likevel.

Det er veldig behagelig, både å se og lytte til og en anderledes underholdning.

Alt ettersom hva du liker så kan du bruke ASMR som søvn hjelp, underholdning, hjelp ved studier, roe deg ned hvis du har angst, hjelpe til med ensomhet og depresjon og daglig avslapping. Noen bruker det for å øve seg på å ha øyekontakt med mennesker, som Gibi ASMR sier her.

Har du lyst til å teste det ut når du skal sove i natt? Selv om du ikke får disse illingene nedover ryggen eller i hodebunnen, så kan det være at du vil synes at dette er veldig avslappende og til og med får sove likevel?

Her er søvn dyssende lyder fra Gibi hvis du er litt nyskjerrig på hva det er.

En norsk versjon her med Misbetta hvis du foretrekker det. Jeg syntes hun er flink jeg.

Synes du det er flaut å se og høre på? Test det ut likevel og se om det hjelper deg med å dysse deg i søvn, kanskje du blir overrasket?

Sov godt i natt da! 😉

-Eli

Legg igjen en kommentar