En Indre Egenpleie Rutine
Photo by Daria Shevtsova from Pexels

En Indre Egenpleie Rutine

Å ta vare på seg selv er aldri egoistisk. Vi kan være veldig flinke til å ta vare på den ytre fasaden vår i form av bra mat, trening, hår, negler, hud og andre ting. Men hva mener jeg egentlig med en indre egenpleie rutine?

Vi vet at å trene gjør kroppen sterk, det samme kan du gjøre med sinnet ditt slik at du blir sterk. Vi vet også at kroppen trenger mat for å leve, ikke for å kosen sin skyld, slik at vi prøver å holde oss unna det som kan gjøre kroppen i dårlig form. Det samme kan du gjøre med sinnet ditt. Du kan gi sinnet det den trenger for å gi deg best mulig resultat og rense det for det som ikke gjør det. Være bevisst på hva du putter i sinnet ditt. Å coache meg selv etter modellen; som vi lærer i The Life Coach School; er det beste verktøyet jeg har kommet over for å forstå meg selv bedre og rense opp i det jeg ikke vil ha der, og jeg gjør det hver eneste dag.

Det beste jeg har lært hittil i studiene er at jeg har fullstendig kontroll på hvordan jeg føler det; til enhver tid; uansett hva som skjer rundt meg. Jeg sier at jeg har lært det, men jeg har vel kanskje heller bare så vidt begynt å forstå litt av det. Hvor utrolig bra det er at jeg bestemmer og har ansvar for mine egne følelser. Jeg er ikke lenger en kasteball for omgivelsene eller hendelsene. Men samtidig som det er bra, er det ikke like enkelt å utføre, da mye har gått på autopilot i mange år og gammel vane er vond å vende. Likevel er det veldig øye åpnende å se at jeg ikke er en kasteball for omgivelsene og har aldri vært det.

Hvorfor Har Vi Ansvaret For Hvordan Vi Føler Det Når Omgivelsne Er Utfordrende?

Fordi alle følelser er skapt i sinnet vårt. Våre tanker skaper våre følelser.

Uansett hvor rotten opplevelsen du har eller har hatt er, så er det ditt ansvar hvordan du vil føle det i forhold til den akkurat nå. Det kan aldri være noen andres. Men nå kan vi jo lure på hva poenget med å vite akkurat dette er? Jo, hvis det er du som har ansvaret og ikke de ytre omgivelsene, så har du fullstendig kontroll på hvordan du vil føle deg, alltid. Er ikke det en bra ting å vite?

Så, spørsmålet vi kan stille oss er egentlig:

Hvordan vil jeg føle i forhold til det jeg opplever nå, i forhold til fortiden eller fremtiden min?

Jeg skal ikke messe til deg hvordan du skal føle det, det er uansett ikke mulig. Hva enn jeg gjør så kan jeg ikke få deg til å føle noe som helst. Det gjør du selv, uansett om du er bevist det eller ikke. Men jeg kan komme med forslag til deg så kan du jo se om det er noe for deg?

Tenk kjærlighetesfylte tanker om deg selv

Hvis du ikke bevist tenker kjærlighetsfylte tanker om deg selv som skaper følelesen av kjærlighet, så har du ikke kjærlighet å gi til andre mennesker.

For å kunne gi noe til andre må du skape det først.

Skap kjærligheten for deg selv for da har du noe å gi til andre også.

Abraham sier:

“Jeg tror at den beste gaven vi har å gi til noen, er vår egen glede. Det gir mer glede til verden.”

Ved å ta vare på deg selv og din egen lykke, så skaper du mer i verden og for alle mennesker rundt deg.

“Forandre spørsmålet fra, liker de meg? Til, liker jeg meg? ” Brook Castillo

“Du Trenger Deg.” Brook Castillo

Vær nyskjerrig på deg selv, ikke vær slem, men skap tanker om deg selv som gir deg gode sommer vibber.

Ta virkelig vare på din indre verden, du er verdt det!

-Eli

Legg igjen en kommentar