Det Perfekte Ingenting
Image by Ulrike Leone from Pixabay

Det Perfekte Ingenting

Jeg har hatt ekstra tapet liggende siden jeg tapetserte stuen for 1,5 år siden. Det ble en del tapet igjen og jeg hadde ikke lyst til at den dyre tapeten bare skulle ligge der å bli ødelagt. Men så visste jeg ikke om det var nok til en hel vegg, kanskje jeg måtte lappe noen steder, kanskje jeg skulle ha tapetsert et annet rom i stedet og var det nok lim igjen, kanskje det ikke ble fint og sånn gikk dagene uten at noe ble gjort. 

Det ble et perfekt ingenting av at jeg var ubestemt, setta spørsmålstegn med avgjørelsene jeg måtte ta og at det kanskje ikke ble så bra resultat. 

Perfekt Livstil Forandring Uten Noen Humper I Veien

Vi går gjerne i gang med den mentaliteten når vi starter med skulle forandre på vanene våre.

Vi starter på en diett med intensjon om å aldri gjøre feil, alt skal gjøres perfekt. Vi har en alt eller ingenting mentalitet.

Vi skal slutte helt med godteri i 6 måneder og hvis vi spiser en rute med sjokolade underveis, er vi ferdige. Da går vi tilbake til vanene vi hadde med å kjøpe inn et kilo godteri i helgen og kose oss skikkelig forran tven, i stede for å ta læring av humpen i veien og fortsette å øve oss på gode vaner. 

Skal vi forandre på livsstilen vår, så er det eneste som gir oss resultater, at vi gjør de nye vanene vi ønsker å innføre sammenhengende og varig. Ikke at vi gjør det perfekt.

Er du en perfeksjonist som aldri får begynt eller alltid slutter underveis så er jeg her. Ta gjerne kontakt via messenger for en uforpliktende prat, kanskje dette er det som skal til for at du begynner å handle mot målene dine?  

Husk at handling er det eneste som vil gi deg et annet resultat enn det du har i dag.

Begynn å øv deg på å produsere B- arbeid, det vil gi deg et resultat om ikke annet.

Det kan være hjelp til å få deg nærmere målet ditt, selv om det ikke bringer deg dit med det samme.  

-Eli

PS: Veggen er tapetsert, ikke perfekt, men jeg er fornøyd og nå trenger jeg ikke tenke på tapeten som bare ligger og kan bli ødelagt.

Photo by Monica Silvestre from Pexels

Legg igjen en kommentar