Du har drømme kroppen og viste du det ikke, skal jeg gi deg noen ideer for å overbevise deg her
Photo by Paula Lavrador from Pexels

Du har drømme kroppen og viste du det ikke, skal jeg gi deg noen ideer for å overbevise deg her

Har du lyst til å forandre på kroppen din? Skulle du ønske den var anderledes enn den er i dag? Mindre cellulitter? Mindre fett rundt magen? Hater du dobbelhaken som du aldri blir kvitt uansett hvor tynn du blir? Har du vondt i kroppen og føler at den sammarbeider dårlig med deg? Hovner magen opp bare du ser på mat? Gjør den ikke slik du vil eller fungerer den ikke slik du vil?

Skulle du ønske du hadde en helt annen kropp enn den du har i dag? Er du overhode ikke noe glad i kroppen din?

Har du noen gang tenkt på at kroppen din er din bolig, ditt hus? At den er der for deg og tjener deg? Den jobber hver dag, hele tiden, hvert sekund med å holde deg i livet.

Hver celle i kroppen jobber for å holde hjulene i sving i kroppen. Den kjemper mot bakterier og virus, hjelper deg med å bevege deg og lapper deg sammen hvis du får en rift. Uansett hvordan vi vrir og vender på det så kunne det ha vært verre enn vi har det i dag….kroppen kunne ha ligget under torva.

Jeg vet at du har fått drømme kroppen, fordi det er akkurat den kroppen du har fått tildelt og lever i. Du får ikke noen annen kropp i dette livet….uansett hvor lyst du vil bytte den ut.

Kan du love meg at du begynner å kjenne kjærlighet til kroppen din for alt den gjør for deg og fordi du faktisk har en kropp?

Hatet, sinnet, oppgittheten eller likegyldigheten du kanskje føler, vil uansett ikke gi deg noe positiv følelse, så hvorfor ikke bare slutte med det fra og med i dag? Bare tenk etter, har de negative setningene du har om kroppen din noensinne gjort deg noe godt?

Jeg trodde ikke det nei.

Jeg mener ikke at du ikke kan forandre deg på noe vis hvis du har lyst til det, men jeg mener det er viktig at vi ikke hater eller misliker oss selv på veien. Elsk det som er i dag og elsk det du forandrer deg til å bli.

Snu fokuset fra alt den ikke er eller kan til å fokuser på alt kroppen gir deg anledning til å gjøre og føle. Du kan gå deg en tur hvis du er en av de som klarer det. Du kan tørke deg etter å ha vært på do hvis du er en av de som har hender og kan gjøre det. Er du av de som kan se, så tenk på alt du kan gjøre med synet ditt. Har du alle kroppsdeler i behold og fungerer sånn noenlunde bra, klarer du å være glad for det? Kroppen tåler å føle alle følelser som finnes og er klar til det hvis du tørr og lar de være tilstede.

Si til deg selv; dobbelt så mange ganger som du har sagt til deg selv at du hater kroppen eller er misfornøyd med den; at du lever i drømmekroppen! Kan du love meg det?

Den fortjener virkelig å føle kjærligheten du kan gi den, er du ikke enig?

Jeg håper det!

Gratulerer med dagen til alle kvinner som lever i en kvinne kropp og til alle kvinner som lever i en mannekropp!

Ha en strålende dag. 🙂

-Eli

Legg igjen en kommentar